Notícies

PortsXinel·la

El Primer Festival de Titelles de la comarca!

Les titelles són un element teatral que sempre ha despertat especial estima en nosaltres, obrint-nos des de ben petits un món de fantasia que a vegades rememorem acariciant eixos petits ninots de drap que encara conservem en alguna caixa.
Des de fa uns mesos, la passió per les titelles ha desencadenat una idea que pretén contagiar a grans i menuts de la comarca, fent que aquest tipus de representació teatral arribe a tots els racons dels nostres pobles, generant una activitat més per a les vacances de Setmana Santa.
De la mà de la companyia Eclíptica d’Art, amb la col.laboració dels Ajuntaments, hem organitzat amb molta il.lusió la primera edició de Portsxinel·la, el festival de titelles que recorrerà entre els dies 15 i 23 d’abril deu pobles dels Ports: Todolella, Vilafranca, Morella, Forcall, Castellfort, Castell de Cabres, La Mata, Cinctorres, Villores i Vallibona.
Els Ports és una terra d’unió, un encreuament per on transcorren els camins que uneixen els territoris d’Aragó, Catalunya i el País Valencià. Per això, en la primera edició del festival Portsxinel.la comptarem amb la presència de companyies d’aquestes tres comunitats autònomes.
Ací us deixem el cartell, esperant que gaudiu molt d’aquesta nova iniciativa!!