Notícies

Arranca Apivillores!

El primer projecte apiturístic de la província

La comarca dels Ports és una terra molt rica en biodiversitat, composta de muntanyes, camps, rius i xicotets pobles que li donen eixe caràcter i essència tan especials. No és d’estranyar que hi haja molta gent que s’arrime ací a passar uns dies de descans, a caminar, a visitar llocs bonics, a fer turisme cultural, esportiu o gastronòmic.

Des de fa un temps, nosaltres teníem una il·lusió: la d’engegar un projecte per mostrar a tots aquells que els agrada la natura, un món fantàstic, el d’uns petits animalets que ens han enamorat: les abelles. Amb elles hem aprés el veritable valor de la cooperació, del treball en equip, de l’esforç i la col·lectivitat, de la lluita pel bé comú. Així, a poc a poc, un mestre i una guia turística ens vam convertir en apicultors i vam començar a transmetre a tothom la passió que pot despertar aquesta professió. Així, la nostra vocació per l’ensenyament i la difusió de la cultura i el patrimoni, va fer que desenvoluparem la idea... on? A Villores! Un petit poble de poc més de vint persones al cor de la nostra terra, un lloc amb un paisatge preciós, on ni la contaminació acústica, ni lumínica ni de cap tipus l’afecta. I allà mateix vam traslladar les nostres xicotetes amigues!

Així ha sigut com, pas a pas, amb il·lusió i treball, seguint l’exemple de les abelles, hem aconseguit posar en marxa el primer projecte apiturístic de la província: APIVILLORES. Una oportunitat perquè tots i totes pugueu gaudir d’un dia amb les abelles, amb total seguretat, amb l’equip de protecció i tot el material necessari, i amb la nostra entusiasta companyia.

Les activitats estan condicionades a l’oratge, ja que es porten a terme a l’aire lliure i sempre respectant el benestar de les abelles. Enguany hem començat en maig i finalitzarem la temporada al mes de juliol. Si esteu interessats, només cal que ens escrigueu un e-mail a apivillores@gmail.com o ens telefoneu al 660061189 (Mònica) o 655599758 (Xema).

Us esperem apiamics!!